Fizetés, szállítás és garancia - Computer Outlet - http://outlet.77.hu - PC olcsón 
Computer Outlet, PC olcsón
Kategóriák

Fizetés, szállítás és garancia

Áruházunkban jelenleg a következő fizetési és szállítási feltételekkel vásárolhat:

Megrendeléseiket minden nap 0-24 óráig az internetes boltunkban fogadjuk. Tekintve, hogy készletgazdálkodásunk online kapcsolatban áll az internetes bolttal, kérjük, hogy megrendeléseiket az internetes felületen adják le. Így tudjuk garantálni azt, hogy a megrendelt terméket készletünkből, rövid határidőre, az adott pillanatban közzétett áron átadjuk Önnek. 

A vásárlás első lépése a kiválasztott tételek kosárba tétele. Ez még nem kötelezi Önt vásárlásra, amennyiben meggondolja magát, akkor a "Törlés" gombbal bármely tételt kiveheti a kosárból. Ha folytatni szeretné a vásárlást, válassza a "Vásárlás folytatása" gombot, fizetés esetén pedig kattintson a "Pénztárhoz" gombra, és kövesse a folyamatos utasításokat.

Miután a megrendelését feladta, munkatársunk minden esetben telefonon megkeresi Önt egyeztetés miatt. A termék számlázása és szállítása csak ezután történik meg.


FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK:

- Fizetés előzetes banki átutalással

A rendelés telefonos visszaigazolása után e-mailben elküldjük önnek a számla másolatát. Kérjük, ennek alapján szíveskedjen a számla teljes végösszegét (az esetleges szállítási díjjal együtt) bankszámlánkra átutalni:

Számlaszám:10700392-25624403-52000001
Kedvezményezett:77 Informatika Kft.
Megjegyzés sor:Kérjük, tüntesse fel az elküldött számla sorszámát!

Az összeg beérkezése után a választott szállítási módon elküldjük önnek a megrendelt terméket. A szállítási díjat is tartalmazó számla eredeti példányát a szállítmányozó a megrendelt termékkel együtt adja át.

- Fizetés bankkártyával online (e-commerce)

A bankkártyás fizetés révén kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott termékek megrendelése után önt a CIB Bank weblapjára irányítjuk, ahol a bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlónknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "Kártyás fizetés a CIB Bank rendszerében" feliratot jelölje meg, majd a CIB Bank fizetési szerverén a kártya számát és lejárati dátumát adja meg. A CIB Bank a VISA Classic, VISA Electron és Eurocard/MasterCard típusú dombornyomott kártyákat fogadja el.

- Fizetés PayPal rendszerben

Ezen fizetési mód esetén a PayPal rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja  már meglévő PayPal azonosítóját a számla kiegyenlítésére. 

- Fizetés utánvéttel

Amennyiben Ön a „Magyarország területére történő  kiszállítás”-t választja, lehetősége nyílik arra, hogy a termék árát átvételekor készpénzben, a szállítmányozó cég munkatársának adja át.


SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK:

- A termék házhoz szállítása belföldön

Az alábbi díjszabás szerint vállaljuk a megrendelt termékek kiszállítását. A csomagot szállítmányozó partnerünk (12.00 óráig beérkező rendelésnél) a feladást követő első munkanapon kézbesíti, házhoz szállítás előtt telefonon egyeztetünk a vevővel, enélkül nem küldjük el a csomagot. Fizetni előzetes banki átutalással, illetve a termék átvételekor, utánvéttel van lehetőség :

Szállítás díja bankkártyás
és előzetes átutalásos fizetésnél:

1496,- Ft + áfa (br. 1900,- Ft)
Szállítás díja utánvéttel (a futárnak):1496,- Ft + áfa (br. 1900,- Ft)


- A termék házhozszállítása külföldre

Nem magyarországi megrendelőink számára is értékesítünk termékeket. Külföldi megrendelőink számára az előre átutalás vagy internetes bankkártyás (e-commerce) fizetési módot ajánljuk. Az árut a vevő meghatalmazása alapján az általa megbízott szállítmányozónak budapesti telepünkön adjuk át.


EGYÉB INFORMÁCIÓK: 


- Észrevételek és reklamáció

Amennyiben bármilyen sérülést talál a csomagon, a szállító az ön kérésére köteles tételesen átadni az árut és a helyszínen jegyzőkönyvet felvenni. Ha eltérést tapasztal a számlázott és a szállított tételek között, esetleg sértetlen csomagolásban sérült árut talál, kérjük, okvetlen hívja Vevőszolgálatunkat!

- Szavatosság és jótállás

A COMPUTER OUTLET elsődleges törekvése, hogy megrendelőinknek igen kedvező áron kínáljunk kitűnő ár/teljesítmény arányú eszközöket.

A COMPUTER OUTLET termékeit nem kizárólag a hagyományos beszerzési csatornákon keresztül vásárolja meg. (Raktárkészletek, kifutott termékek felvásárlása, kivásárlás felszámolási eljárások során, stb.) Így az új és tökéletes állapotú termékek mellett megtalálja az értékcsökkent új, a gyártók aktuális modellválasztékában már nem szereplő és használt termékeket is.

Weblapunkon minden termékről olyan részletes leírást közlünk, ami lehetővé teszi, hogy Ön megismerje az eszközt és leírjuk az esetleges értékcsökkentés okát és mértékét is. A weblapon a termékismertetőben megtalálja a garanciára vonatkozó kondícióinkat is, ez termékenként, sőt egyedenként is eltérő lehet.

A garancia teljesítésének helye - eltérő tájékoztatás hiányában - minden esetben a 77 Informatika Kft. raktára. (Címet és nyitvatartási rendet a weblapunkon talál.)

Minden termékre minimum 8 nap termékszavatosságot vállalunk.

Egyéb feltételeinket az Általános Szerződési Feltételeinkben találja.

 


Kártyás fizetés szolgáltatója:
Elfogadott kártyák:
Acceptance Mark
 | Főoldal | 
Az Ön aktuális IP címe: 44.192.94.177
Weblap tartalmának változtatásának jogát fenntartjuk. Áraink a készlet erejéig érvényesek.
Parse Time: - Number of Queries: 53 - Query Time: 0.018191192626953