Fizetés, szállítás és garancia - Computer Outlet - http://outlet.77.hu - PC olcsón 
Computer Outlet, PC olcsón
Kategóriák

Fizetés, szállítás és garancia

Áruházunkban jelenleg a következő fizetési és szállítási feltételekkel vásárolhat:

Megrendeléseiket minden nap 0-24 óráig az internetes boltunkban fogadjuk. Tekintve, hogy készletgazdálkodásunk online kapcsolatban áll az internetes bolttal, kérjük, hogy megrendeléseiket az internetes felületen adják le. Így tudjuk garantálni azt, hogy a megrendelt terméket készletünkből, rövid határidőre, az adott pillanatban közzétett áron átadjuk Önnek. 

A vásárlás első lépése a kiválasztott tételek kosárba tétele. Ez még nem kötelezi Önt vásárlásra, amennyiben meggondolja magát, akkor a "Törlés" gombbal bármely tételt kiveheti a kosárból. Ha folytatni szeretné a vásárlást, válassza a "Vásárlás folytatása" gombot, fizetés esetén pedig kattintson a "Pénztárhoz" gombra, és kövesse a folyamatos utasításokat.

Miután a megrendelését feladta, munkatársunk minden esetben telefonon megkeresi Önt egyeztetés miatt. A termék számlázása és szállítása csak ezután történik meg.


FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK:

- Fizetés előzetes banki átutalással

A rendelés telefonos visszaigazolása után e-mailben elküldjük önnek a számla másolatát. Kérjük, ennek alapján szíveskedjen a számla teljes végösszegét (az esetleges szállítási díjjal együtt) bankszámlánkra átutalni:

Számlaszám:10700392-25624403-52000001
Kedvezményezett:77 Informatika Kft.
Megjegyzés sor:Kérjük, tüntesse fel az elküldött számla sorszámát!

Az összeg beérkezése után a választott szállítási módon elküldjük önnek a megrendelt terméket. A szállítási díjat is tartalmazó számla eredeti példányát a szállítmányozó a megrendelt termékkel együtt adja át.

- Fizetés személyesen

Miután a megrendelését feladta, legkésőbb a következő munkanapon munkatársunk telefonon megkeresi Önt, hogy egyeztessék a részleteket. Raktárunkban nyitvatartási időben átveheti és készpénzzel kifizetheti a rendelt terméket. 

2010. március 10-étől vevőinknek bankkártyás fizetésre is lehetőséget biztosítunk, így a megrendelt árut kifizethetik MasterCard, Visa és Visa electron kártyákkal is.

- Fizetés bankkártyával online (e-commerce)

A bankkártyás fizetés révén kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott termékek megrendelése után önt a CIB Bank weblapjára irányítjuk, ahol a bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlónknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "Kártyás fizetés a CIB Bank rendszerében" feliratot jelölje meg, majd a CIB Bank fizetési szerverén a kártya számát és lejárati dátumát adja meg. A CIB Bank a VISA Classic, VISA Electron és Eurocard/MasterCard típusú dombornyomott kártyákat fogadja el.

- Fizetés PayPal rendszerben

Ezen fizetési mód esetén a PayPal rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja  már meglévő PayPal azonosítóját a számla kiegyenlítésére. 

- Fizetés utánvéttel

Amennyiben Ön a „Magyarország területére történő  kiszállítás”-t választja, lehetősége nyílik arra, hogy a termék árát átvételekor készpénzben, a szállítmányozó cég munkatársának adja át.


SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK:

- A termék személyes átvétele

A megrendelést követően termékünket átveheti raktárunkban nyitvatartási időben. A lefoglalt árut a megrendelést követő két napig garantáltan fenntartjuk Önnek. Természetesen előzetes banki átutalás esetén is választhatja a személyes átvétel lehetőségét. 

A házhoz szállítás előtt - legkésőbb a megrendelést követő munkanapon - munkatársunk telefonon megkeresi Önt egyeztetés miatt.

- A termék házhoz szállítása belföldön

Az alábbi díjszabás szerint vállaljuk a megrendelt termékek kiszállítását. A csomagot szállítmányozó partnerünk (12.00 óráig beérkező rendelésnél) a feladást követő első munkanapon kézbesíti, házhoz szállítás előtt telefonon egyeztetünk a vevővel, enélkül nem küldjük el a csomagot. Fizetni előzetes banki átutalással, illetve a termék átvételekor, utánvéttel van lehetőség :


Szállítás díja bankkártyás
és előzetes átutalásos fizetésnél:

1496,- Ft + áfa (br. 1900,- Ft)
Szállítás díja utánvéttel (a futárnak):1496,- Ft + áfa (br. 1900,- Ft)


- A termék házhozszállítása külföldre

Nem magyarországi megrendelőink számára is értékesítünk termékeket. Külföldi megrendelőink számára az előre átutalás vagy internetes bankkártyás (e-commerce) fizetési módot ajánljuk. Az árut a vevő meghatalmazása alapján az általa megbízott szállítmányozónak budapesti telepünkön adjuk át.


EGYÉB INFORMÁCIÓK: 


- Észrevételek és reklamáció

Amennyiben bármilyen sérülést talál a csomagon, a szállító az ön kérésére köteles tételesen átadni az árut és a helyszínen jegyzőkönyvet felvenni. Ha eltérést tapasztal a számlázott és a szállított tételek között, esetleg sértetlen csomagolásban sérült árut talál, kérjük, okvetlen hívja Vevőszolgálatunkat!

- Szavatosság és jótállás

A COMPUTER OUTLET elsődleges törekvése, hogy megrendelőinknek igen kedvező áron kínáljunk kitűnő ár/teljesítmény arányú eszközöket.

A COMPUTER OUTLET termékeit nem kizárólag a hagyományos beszerzési csatornákon keresztül vásárolja meg. (Raktárkészletek, kifutott termékek felvásárlása, kivásárlás felszámolási eljárások során, stb.) Így az új és tökéletes állapotú termékek mellett megtalálja az értékcsökkent új, a gyártók aktuális modellválasztékában már nem szereplő és használt termékeket is. Amennyiben a terméket raktárunkban veszi át – nem bontatlan csomagolású termékeink esetén, lehetőségeinkhez mérten – módot adunk arra, hogy megnézze, kipróbálja azt megvásárlás előtt. (Elektromos áramot biztosítunk a próbához.)

 

Weblapunkon minden termékről olyan részletes leírást közlünk, ami lehetővé teszi, hogy Ön megismerje az eszközt és leírjuk az esetleges értékcsökkentés okát és mértékét is. A weblapon a termékismertetőben megtalálja a garanciára vonatkozó kondícióinkat is, ez termékenként, sőt egyedenként is eltérő lehet.

A garancia teljesítésének helye - eltérő tájékoztatás hiányában - minden esetben a 77 Informatika Kft. raktára. (Címet és nyitvatartási rendet a weblapunkon talál.)

Minden termékre minimum 8 nap termékszavatosságot vállalunk.

Egyéb feltételeinket az Általános Szerződési Feltételeinkben találja.

 


Ismeri?
Kártyás fizetés szolgáltatója:
Elfogadott kártyák:
Acceptance Mark
 | Főoldal | 
Az Ön aktuális IP címe: 54.224.118.247
Weblap tartalmának változtatásának jogát fenntartjuk. Áraink a készlet erejéig érvényesek.
Parse Time: - Number of Queries: 81 - Query Time: 0.2590881083374