Gyakran Ismételt Kérdések és válaszok oldala. - Computer Outlet - http://outlet.77.hu - PC olcsón 
Computer Outlet, PC olcsón
Kategóriák

Gyakran Ismételt Kérdések és válaszok oldala.

K1: A termékeket megrendelhetem más módon is mint a webáruházban?
V1: Kérjük, hogy megrendelését a webáruházban adja le, így biztos lehet benne, hogy a megrendelt termékmennyiséget fenntartjuk az Ön számára.

K2: Telephelyükön is válogathatok a termékek között?
V2: A kedvező árakat többek között a működési költségek alacsonyan tartásával tudjuk biztosítani, így nem tartunk fent üzletet és kiszolgáló-személyzetet ezért kérjük a terméket a webáruházban válassza ki!

K3: Hova vállalják a termék kiszállítását?
V3: Partnereinkkel együttműködve az ország teljes területére vállaljuk a megrendelt termékek kiszállítását. A költségekről és a kondíciókról itt tájékozódhat.

K4: Mit jelentenek az ikonok a termék leírásánál?
V4: Az ikonok a termék és a csomagolás állapotáról, valamint a garancia időtartamáról tájékoztatják önt. A kurzort az ikon fölé helyezve az információ szövegesen is megjelenik.

K5: A lapokon szereplő termékek árát milyen egyéb költségek terhelik?
V5: A lapokon feltüntetett árak nettó árak, megrendelőinknek az Áfá-val növelt bruttó árakat kell kifizetniük. Az áfa mértéke jelenleg minden termékünk esetében 25%. Egyéb költség nem terheli a termékeket. Csomagolási díjat nem számítunk fel, de amennyiben Ön kiszállítást is kér ennek költségét is meg kell fizetnie a szállítmányozónak. A webáruház a megrendelés véglegesítése előtt összesítő a költségeket, így Ön a megrendelés előtt a teljes költséget megismeri.

K6: Mit jelent a pénzvisszafizetési garancia?
V6: Azon a termékek esetén, melyek adatlapján  pénzvisszafizetési garancia szerepel, nincs szerződéses szervizpartner vagy márkaszerviz a garanciális javításokra. Meghibásodás esetén kérjük, nekünk hozzák vissza ezeket a termékeket! Munkatársunk bevizsgálja a terméket és ha a hibát 21 napon belül el tudjuk hárítani, a terméket megjavítva visszaadjuk a megrendelőnek. Ha termék nem javítható, a termék vételárát visszaadjuk. A bevizsgálás eredményéről a megrendelőt az általa megadott e-mail címen értesítjük.

K7: Mikor érkezik meg az áru, ha kiszállítást kérek?
V7: Általában a megrendelést követő munkanapon adjuk át a terméket a szállítmányozó cégnek. A szállítmányozó másnapi kiszállítást vállal
(munkanapokon), így a kiszállítás ideje általában 2 munkanap. A házhozszállításra is igaz, hogy miután weblapunkon elküldte a megrendelését és megkapta e-mailben a visszaigazolást, munkatársunk telefonon megkeresi Önt az átvétel időpontjának egyeztetése céljából. (A megkeresésre irodánk nyitvatartási idejében számíthat.)

K8: Export célra vásárolhatok a magyar áfa megfizetése nélkül?
V8: Igen, viszont ehhez teljesülnie kell bizonyos feltételeknek. A megvásárolt terméket mi postázzuk külföldi címre, fizetés pedig PayPallel vagy banki átutalással (külföldi számláról) lehetséges; esetleg olyan külföldi, céges bankkártyáról, amelyik a tulajdonos nevén kívül a vásárló cég nevét is tartalmazza. A
z Európai Unión belüli természetes személyek nem vásárolhatnak a magyar áfa megfizetése nélkül, csak európai uniós adószámmal rendelkező cégek! Nagyobb tétel rendelése estén, kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!Kártyás fizetés szolgáltatója:
Elfogadott kártyák:
Acceptance Mark
 | Főoldal | 
Az Ön aktuális IP címe: 35.174.62.162
Weblap tartalmának változtatásának jogát fenntartjuk. Áraink a készlet erejéig érvényesek.
Parse Time: - Number of Queries: 53 - Query Time: 0.027639666519165