header
Jól jönne egy saját szerver ajándékba?

Vagy éppen egy hordozható nyomtató? Most itt az alkalom, hogy ingyen a tiéd legyen egy HP ProLiant ML115 szerver vagy a többi értékes ajándék egyike! Nincs más dolgod, mint feliratkozni a hírlevelünkre!

A nyereményjáték október 11-én, csütörtökön 12.00 órakor kezdődik és október 25-én 12.00 óráig tart, amennyiben nincs szavazategyenlőség. Szavazategyenlőség esetén a játék a játékszabályban leírtak szerint folytatódik.

Ahhoz, hogy növeld az esélyeidet szólj barátaidnak, kollegáidnak, hogy regisztráljanak ők is, majd adják le rád szavazataikat! A legtöbb szavazatot gyűjtő egy HP szervergéppel gazdagodik, aminek nemcsak vállalatok, hanem non-profit szervezetek és közösségek is nagy hasznát veszik! A második helyezettet HP DeskJet 460cb hordozható nyomtatóval jutalmazzuk. Segíts nagyothalló ismerősödön! Nyerd meg neki a harmadik helyezettnek járó Mirafone OP 201 speciális telefont!

Akik lecsúsznának a dobogóról ne szomorkodjanak, hiszen az első 10 legtöbb szavazatot gyűjtőt jutalmazzuk
az alábbi szuper nyereményekkel:
Jó neked, mert tiéd lehet a nyeremény, jó az ismerősödnek, mert legközelebb ő is részt vehet a játékban (és persze kitűnő akciós ajánlatokat kap a hírlevelekben)...

...és nagyon jó már játékunk korábbi fordulói nyerteseinek: TH, dosri, kincs17, Zália, Implusive, newseven, hadan, tunderke, torokdaniel, 101mgab, ccforum. Gratulálunk!

Az ajándékok csak rátok várnak! Sok sikert Nektek!

Outlet77 Team
-= VÉGSŐ TOP15 =- -= VÉGE A FORDULÓNAK =-
Hely Azonosító Szavazatok
1.BBobe59
2.Paint52
3.K1ll3rghost46
4.197936
5.szilvia75133
6.Atis2516
7.kisvirag12
8.Manni1111
9.vico9
10.Atka8
11.Jong6
12.Kincs255
13.Opa5
14.Icuka5
15.sbalint5
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhess új forduló indításáról!
-= EREDMÉNY LEKÉRDEZÉSE =-
Ha nem látható a TOP15-ben, lekérdezheted az eddigi szavazataid számát. Add meg a pontos azonosítódat (nick) vagy az e-mail címedet!
-= RENDSZERNAPLÓ =-
A rendszernapló a változásokat, korrekciókat tartalmazza.

-= NÉZZ BE WEBÁRUHÁZUNKBA IS! =-
HP BLC7000 blade keret szerverekkel csomagban Fellowes SB-85C - Iratmegsemmisítő ICON7 99.MS02W.MOX S200 wireless optikai egér
HP BLC7000 blade keret szerverekkel csomagban Fellowes SB-85C - Iratmegsemmisítő ICON7 99.MS02W.MOX S200 wireless optikai egér
-= LÁTTAD MÁR EBAY OLDALUNKAT? HA NEM, ÉRDEMES KÖRÜLNÉZNED OTT IS! =-
Ebay
-= JÁTÉKSZABÁLYOK =-
 • A fődíjat az a játékos kapja, akinek a nicknevére hivatkozva a legtöbb szavazatot regisztráljuk a játék időtartama alatt. Ugyancsak díjazzuk az első tíz legtöbb szavazatot gyűjtött játékost.
 • A nyertes játékost a regisztráció során megadott e-mail címen értesítjük, amennyiben a nyertes a levél elküldését követő 48 órán belül e-mailben vagy telefonon nem jelentkezik, a játékszervező jogosult a soron következő legjobb eredményt elérő játékost nyertesként kihirdetni.
 • A nyeremények átvétele csakis személyesen, a 77 Informatika Kft. raktárában lehetséges.
 • A játékban a játék szervezői és azok közvetlen hozzátartozói nem vehetnek részt.
 • A játék időtartama az outlet.77.hu oldalon közzétett időtartam, a játékidő meghosszabbításának jogát fenntartjuk. Szavazategyenlőség esetén a játék egészen addig folytatódik, amíg az összes fennálló és közben képződő szavazategyenlőség meg nem szűnik.
 • Az esetleges technikai problémákból fakadó problémákért és félreértésekért (a szerver órájának késése, elakadt e-mailek) a 77 Informatika Kft. nem vállal felelősséget.
 • A jelen kampányban rögzített és nyilvántartott adatokat a 77 Informatika Kft. marketing és üzleti tevékenysége számára gyűjti, azokat saját üzletkörén belül használja fel, és nem bocsátja harmadik fél rendelkezésére. A játékban részt vevők a regisztrációval hozzájárulnak ahhoz, hogy a 77 Informatika Kft. adataikat rögzítse, és azokat felhasználva nekik elektronikus leveleket küldjön.
 • A játékban való részvétel feltételei: ezen játékszabályzat elfogadása, rendelkezés működő e-mail címmel, valamint a játék időtartama alatt a regisztráció fenntartása.
 • A játékban részt vehet mindenki, aki az e-mail címével regisztrál honlapunkon, és részvételi szándékát jelzi.
 • A játék rendezője, a 77 Informatika Kft. fenntartja a jogot arra, hogy a játék tisztasága érdekében kizárja azt a játékost, aki az adatokat manipulálja, vagy több e-mail cím használatával jelentős mértékben növeli a regisztrációja pontszámát. A játék rendezője jóhiszeműen, a tőle elvárható legnagyobb körültekintéssel végzi az ellenőrzést. Szankcióként első alkalommal szavazatcsökkentést, később kizárást alkalmazhat.
 • Jogi út kizárva, a verseny pillanatnyi állása honlapunkon nyomon követhető.
-= COMPUTER OUTLET FŐOLDAL =-